Derby de Festes!

Ja tenim aquí el partit més important de la temporada, i el destí ha volgut que per Festes Majors ens enfrontem amb els veïns de La Cala!

Aquest dissabte 20 de gener, a les 19:00, al Infern Blaucel Vinyeta Arena.

Serà un partit igualat i apassionant donat que tots dos equips ens trobem a la mateixa meitat de la classificació de la VEFA Veterans League.

Pel que fa a gols ells tenen un global de 53, mentre que nosaltres 86!!! En el total de punts 17 x 7 (només un 1 davant). Victòries tots dos equips comptem amb menys de 6, i derrotes també almenys 6.

Tot indica que el partit estarà disputat fins a l'últim segon, això sí, nosaltres comptarem amb una mica de poció màgica al descans, fet que podria marcar les diferències...

Esperem que torni a ser un Sant Antoni Gloriós com els darrers anys.

ATENCIÓ!!! ÚLTIMA HORA!!!

Daniele calmant veterans perelloEl nostre gran crack Danielé ens ha comunicat recentment que estava esperant, des dels inicis de la seva meteòrica carrera esportiva, que coincidís el Derby amb les Festes Majors, per tal de demostrar a tothom i totdon la seva impresionant vàlua com a futbolita d'èlit.

Sembla que l'aliniació dels planetes i la conjunció de l'estrella d'Orió va prenent forma, ja que va obtenir el 3r premi en el concurs del Calmant 2018, diu que com a avís pel jatric que ens oferirà aquest vespre!

Esperem que així sigui. 

FORÇA i HONOR!

 

Novetats

Trofeu EL REBOST al Màxim Golejador

trofeu el rebost

El magnífic local gastronòmic EL REBOST, de Sant Carles de la Ràpita, patrocina aquest trofeu al màxim golejador de la temporada.

Trofeu EGESTIONS al Millor Veterà Player

trofeu egestions

La magnífica empresa de gestió empresarial EGESTIONS, patrocina aquest trofeu al millor veterà player de la temporada (MVP)

Trofeu FINQUES VIA AUGUSTA al Millor Por…

trofeu finques via augusta

La magnífica empresa de gestió immobiliària FINQUES VIA AUGUSTA, patrocina aquest trofeu al millor porter la temporada

Derby de Festes!

Ja tenim aquí el partit més important de la temporada, i el destí ha volgut que per Festes Majors ens enfrontem amb els veïns de La Cala!

Cyber-Monday

T'agradaria formar part del millor equip de la història del futbol Veterà autèntic?

Zumbol!

Aquest divendres gaudirem d'un espectacle mai vist a cap lloc del món, tot seguit us oferim l'ordre del dia:

Powered by MOSESELL. All rights reserved